www.paardenbed.nl
zorgeloos genieten
met je paard

Bed & Breakfast “Aan de Zandweg”

schrijf de eerste review van deze accomodatie

prijs vanaf:  € 85,00

Samenvatting

Deze luxe Bed & Breakfast ligt aan een rustige zandweg even buiten het dorp Roderesch. Direct bij de accommodatie zit je al aan een prachtig ruiterpad en kun je allerlei routes gaan rijden door de Drentse bos en heidevelden.

Ruiterroutes

direct aan ruiterpad met veel aansluitingen op andere ruiter-/menpaden.
Terug van een heerlijke menrit

Details

Deze luxe Bed & Breakfast ligt aan een rustige zandweg even buiten het dorp Roderesch, twee km ten zuiden van het gezellige Drentse dorp Roden en is omringd door ongerepte bossen en groene weilanden. De omgeving is ideaal voor een mooie ruitertocht door de Drentse bos en heidevelden. Al in Steenbergen kom je langs het eerste Hunebed. Aangrenzend aan het vakantiehuis bevinden zich de garage en de drie stallen. Vanuit het huis heb je uitzicht op de weide en de paardenbak.
Ruiter routes direct aan ruiterpad met veel aansluitingen op andere ruiter-/menpaden.
Soort accomodatie B&B, Huisje
Stallen 2
Weidegang Ja
Rijbak Ja
Geschikt voor menners Ja
Faciliteiten stro, houtmot, water in wei/paddock, spuitplaats
Huisdieren toegestaan Ja

Het huis (max 4 personen) bestaat uit een sfeervol ingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren naar het terras en de tuin aan de achterkant. In de woonkamer vind je onder meer TV, radio, een DVD/Cd-speler en natuurlijk gratis Wi-Fi. Het huis is nieuw ingericht en rookvrij.

In de ochtendzon.      Sunny livingroom

Vanuit het raam en de tuindeuren aan de achterkant heeft u uitzicht op het terras, de paardenweide en de rijbak. Op de benedenverdieping vind je ook een comfortabele badkamer met douche, badmeubel en een toilet.

Badkamer       Uitzicht keukenraam

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers, het tweede toilet en een overloop . In de ene kamer staat een heerlijke tweepersoons boxspring, de andere slaapkamer beschikt over een zeer comfortabele lits jumeaux. Er kan altijd een kinderledikantje bijgeplaatst worden.

Slaapkamer       Bedroom 2

 

 

Vanuit het vakantiehuis kun je meteen de mooiste wandelingen en fietstochten gaan maken. Al in Steenbergen kom je langs het eerste Hunebed.

Het prachtige dorp Roden ligt op loopafstand. Daar vind je gezellige terrasjes en je kunt er uitgebreid winkelen. Bezoek ook eens het Landgoed Havezate Mensinge en ga met de kinderen naar de Kinderboerderij en het Speelgoedmuseum “Kinderwereld”.

Iets verder ligt het mooie brinkdorp Norg en een schitterende fietstocht van een uur brengt je naar het Gevangenis Museum Veenhuizen, waar veel valt te beleven.

Tien minuutjes fietsen en je kunt op zonnige dagen heerlijk vertoeven aan het Ronostrand. Aan het Leekstermeer kan je fluisterbootjes huren of kanoos.

Voor kinderen is het Familiepark Nienoord in Leek een “must” met daar naast het Zwemkasteel en het Museum Nienoord met de grootste collectie rijtuigen ter wereld.

En is het een keer slecht weer, dan is de prachtige stad Groningen zeker een bezoekje waard. Ga naar het Groninger Museum of maak een rondvaart door de oude stadsgrachten.

Voor de paarden zijn er twee stallen beschikbaar (meerprijs € 4,--). Hooi en houtspaanders voor de stal inbegrepen. Je kunt ook kiezen voor alleen weidegang.

Je kan gebruik maken van de buitenbak (20 bij 40 m) en de paardenspoelplaats. Voor je trailer is er ruime parkeermogelijkheid.

Bed & Breakfast “Aan de Zandweg” http://vakantiehuisaandezandweg.nl/
info@vakantiehuisaandezandweg.nl
Kaatsweg 8
9305 TA Roderesch
Telefoon: 06 - 102 79 237
Bed & Breakfast “Aan de Zandweg”

Let op: prijzen op Paard en Bed zijn een indicatie en is de prijs per persoon per nacht. Lees hoe Paard en Bed prijzen berekent . Check altijd bij de accomodatie of verhuurder voordat je boekt!